BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Koleksiku

Koleksiku

Ahad, 30 Mei 2010

EG - EG Saper Nak Join ???

Salam kengkawan seme baik dari bloggers peminat henglish, pelita2, antik, masak2 jualan dan sebagainya. Eija nak buat EG Pinggan Mangkuk Antik, seperti pinggan mangkuk,pelita, tea set,teko dan sebagainya, bukan radio ke,tembaga ke,okes?Henglish items?? nanti dulu if EG nih dpt sambutan nak raya nanti Eija wat lagi.Ok?? emm sebonarnya tk pandai gak nak wat nih,tp otai dah bgi greenlight
( MrsNor ) eija pun on lah. So sesaper yg minat nak join sila isi borang eh?( ader ke owg nak join nih? ) ekekekeke mana ader borang letak ajerlah kat postcomment kat bwah nih. Tarikh tutup adalah pada 5hb Jun 2010, so saper yg nak join cepat masuk nama,after dats eija akan undi untuk mengetahui setiap pasangan utk EG nih. Konsepnyer sama jugak macam EG yg MrsNor buat iaitu setiap orang akan memberi dan menerima hadiah yg telah eija undi dan yg penting sekali kat sini adalah Kejujuran serta commitment setiap peserta,oleh kerana barang2 antik ni agak cunn sikit reganya dipasaran so Eija tetapkan cut off price utk EG nih adalah RM50 and above,terpulang la nak bg lebih dan kire rejeki ler kan? emm seeloknya peserta bertanya dan berbincang sendiri dgn pasangan mereka mengenai hadiah yg mbe didalam kepala or impian meke,ok dak syarat nih? Ohkeh so aper tunggu lagi cepattt daftar masuk eh?macam undi AF pulak.Letak nama kengkawan kat bawah nih ok?Kat shoutbox tk di amik kire,sms boleh.ekekekeke


Ingat tarikh tutup pada 5hb Jun,war2kan pada kengkawan seme eh?

4 ulasan:

merpati66 berkata...

salam eija , ok akak kasi pecah telor untuk acara kau nie..moral support sikit ya..

1] Ida Cottage : http://idacottage.blogspot.com

roger n out..umhhhhh

HAR berkata...

akak pun kasi pecah juga kui3
2) HAR HOME DECOR; http://kahariah.blogspot.com/
akak kenak eija pun menerusi EG jugak yg dianjurkn oleh mrsnor

Saidah, Ipoh, Perak berkata...

Eija..akak nak joint ler..
http://saidahipoh.blogspot.com

Mastura Manap berkata...

okey ja..mas nk join....
http://mashahomedecoshoppe.blogspot.com/